U bent hier: Home › Trainers No Border

Onze trainers

 

Mijn naam is Gerard van den Berg en ik ben 31 jaar.

Mijn hele leven ben al met tennis bezig. Dit begon bij Randenbroek in Amersfoort waar ik ben opgegroeid, veel heb getraind en competitie speel. Dit jaar ga ik weer Eredivisie spelen in de gemengde competitie op zaterdag. Daarnaast ben ik tussen mijn 15e en 20e jaar de hele regio doorgegaan om fanatiek wedstrijden te spelen en mijzelf te ontwikkelen naast de trainingen in wedstrijden. Door de vele trainingen en wedstrijden is het mij gelukt een respectabele 3 speler te worden.

Tijdens mijn opleiding Sport, Management en Ondernemen heb ik mijn A-licentie (KSS3) behaald en ben bij LTV Randenbroek in Amersfoort gaan lesgeven. Dit lesgeven greep mij toen helemaal en na het afronden van mijn opleiding SM&O ben ik fulltime tennistrainer geworden. Later heb ik ook mij B-licentie (KSS4) behaald. In 2013 ben ik bij Tennisvereniging Soest-Zuid als trainer werkzaam geworden en doe dat nog met veel plezier.

Ik hoop iedereen er nog steeds van te kunnen overtuigen hoe leuk en mooi het spelletje tennis wel niet is en iedereen te kunnen helpen zijn/haar tennisspel te ontwikkelen. Mijn trainingsmotto is: plezier staat voorop, maar dit moet gepaard gaan met toewijding van de spelers en hard werken om jezelf te kunnen ontwikkelen in het tennisspel.

Gerard van den Berg

                               

Ogenblik a.u.b. ...